Royal Enfield 

Royal Enfield kommer med nya modeller i sitt program både Himalayan och de nya Twins som visades i Milano på EICMA . Lite info om Himalayan, den nya äventyrshojen,411cc och 5 växlad med våtsump, ny sving, skivor runt om, oljekylare, elstart och en grym körglädje. 
Trolig leverans tidigast januari 2018. Lägg gärna förbeställning så du är säker på att få din hoj i tid! Du kan nu förboka din Himalayan så du säkert har den i sommar. Vi har ny leveranstid til EU och det blir i januari 2018 så först till kvarn.
Twinhojarna kommer i 2 versioner, Continental GT 650 och Interseptor 650. För mer info se hemsidan https://royalenfield.com/motorcycles/twins/. Vi räknar med leverans av de första hojarna under april 2018. Hör av dig och förboka, blir först till kvarn även här.

RE Continental GT 535, får nu en ny kompis iom Twin650 men har ju anor från England och tidig Cafe Racern era både på och utanför racebanan. 535an kom med double down tube "Featherbed" typ ram, Paioli gaffel & stötdämpare, clipon styre, Smiths look mätare, typ Dunstall tank och sadel med lackerad kuts (dubbelsadel finns som tillbehör), Brembo skivbromsar fram & bak, ekerfälgar med moderna 17" Pirelli däck. Finns i Röd, svart och grönt.

Ja det känns som 60-talet om igen, en tuff Cafe Racer med Royal Enfields insprutade och elstartade (med kick också) blockmotor känd för sin tillförlitlighet och supersnåla förbrukning runt 0.20 L/mil. 183 kilo och en låg sitthöjd gör att den passar alla och bjuder på körglädje till helt rätt pris. 

2017 års priser beroende på modell och utrustning, hör av dig för mer info. Tel +46 735-766844
Bullet 500                      Svart, Grå, Skogs Grön
Classic 500                    Silver, Svart, Grå, Camo Dessert, Skvadron Blå, Arme Grön
Classic Chrome              Svart, Grafit, Grön                   
RE Continental GT 535   Gt Röd, GT Svart, GT Grön
Himalayan                     Svart, Vit

Norrvalla har äran att vara importör och återförsäljare i Sverige av dessa hojar. 
 
Kom in till oss på Norrvalla och titta/känn, boka en provkörning, ta en kaffe så kan vi gå igenom historien och berätta om de nya hojarna från detta historiska och genuina märke.
 
 

 • fb

  Följ oss på Facebook & Instagram!

  Här hittar du aktuella nyheter
  och erbjudanden!
 • letter

  Norrvalla

  Storgatan 39, 27398 Smedstorp
  info@norrvalla.se
 • phone

  Kontakta oss

  0735 - 766 844
  info@norrvalla.se