NORRVALLA - Integritetspolicy och lagring av personuppgifter

Den 25 maj 2018 börjar dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) tillämpas inom hela EU. Syftet är bla att stärka dataskyddet för medborgare inom EU genom att ge individen bättre kontroll över sina personuppgifter.

Norrvalla(org.nr 969706–8337) är personuppgiftsansvarig för behandling av dina personuppgifter och ansvarar för att sådan behandling sker i enlighet med gällande lagstiftning. Du ska alltid kunna känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Det innebär tex att vi är öppna med vad vi gör med dina personuppgifter, att vi inte säljer dina personuppgifter till andra företag och att vi följer gällande regler kring dataskydd.

För att hantera dina köp samlar vi in följande personuppgifter:

·        För- och efternamn

·        Adress

·        Telefonnummer

·        Mailadress

·        Personnummer (vid offert/köp av motorcykel)

·        Registreringsnummer (vid köp av motorcykel)

Personuppgifter lämnas direkt av dig i samband med att du ber om en offert eller genomför ett köp. När du lämnar dina personuppgifter ger du samtidig Norrvalla ditt samtycke att registrera dina personuppgifter för att fullgöra offert/försäljning. Dina personuppgifter sparas aldrig längre än vad som är tillåtet, enligt gällande lagstiftning, för att fullgöra våra förpliktelser under och efter ditt köp av en produkt.

Enligt lagen har du rätt att få tillgång till dina personuppgifter som vi lagrat. Du har även rätt att korrigera felaktigheter och i vissa fall även få dina personuppgifter raderade.

Har du frågor kring ovan är du alltid välkommen att kontakta oss via info@norrvalla.se.


  • fb

  Följ oss på Facebook & Instagram!

  Här hittar du aktuella nyheter
  och erbjudanden!
 • letter

  Norrvalla

  Storgatan 39, 27398 Smedstorp
  info@norrvalla.se
 • phone

  Kontakta oss

  0735 - 766 844
  info@norrvalla.se